Corsopodium.hu Kezdőoldal
FőoldalTS PRODUKCIÓGalériaVideókElérhetőségünkCorso GroupTS ProdukcióCorsopódium

Som-Plast Fürdő Trohpy
Kaposvár-Igal
Időpont: 2014.06.14.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megarox Társulat

Jelenleg nem lehet regisztrálni
 
Corso Podium
     
 
 
     
 
 

Som-Plast Fürdő Trohpy

TS Produkció | 2014.05.29.

Som-Plast Fürdő TrohpyIsmét Trophy, ismét autózás. Az egész napos izgalmas túra és szellemi feladatok után az Igali Fürdőben pihenjük ki a fáradalmakat.

L’art pour l’art Társulat újra Kaposváron

TS Produkció | 2014.04.08.

L’art pour l’art Társulat újra KaposváronMájus 12-én újra Kaposvárra látogat a L’art pour l’art Társulat "A postás, aki megeszi a leveleket" c. előadásukkal.

Valentin-nap a CORSO Bevásárlóközpontban

Corso Bevásárlóközpont | 2014.02.10.

A szerelmesek napján február 14-én egy kis melegséget szeretnénk csempészni vásárlóink hétköznapjaiba, hiszen ezen a napon, szívmelengető programokkal készülünk a CORSO Bevásárlóközpontba.

Kisorsoltuk a győzteseket!

Corso Bevásárlóközpont | 2013.12.21.

Kisorsoltuk a győzteseket!Lezárult a CORSO Bevásárlóközpont idei karácsonyi nyereményjátéka. A tegnapi nap folyamán kisorsolásra kerültek a nyertesek, akik december 21. és január 3. között átvehetik nyereményüket a kaposvári CORSO Bevásárlóközpont 576 Kbyte üzletében. Köszönjük, hogy nálunk vásároltak és velünk játszottak.

Karácsony a Corso Bevásárlóközpontban

Corso Bevásárlóközpont | 2013.12.02.

Ismét elérkeztünk az év legkellemesebb szakaszához, amikor körbevesz minket az ünnep meghitt hangulata, s mindenki lázas készülődésbe kezd, hogy szentestére minden tökéletes legyen. Nincs ez másként a CORSO Bevásárlóközpontban, ahol az üzletek már karácsonyi köntösbe öltöztek, és termékkínálatukat az ünnepi szezon trendjéhez igazították. A bőséges kínálatot tovább színesítik a bevásárlóközpont karácsonyi programjai és nyereményjátékai.

RENDEZVÉNYEK


2013.06.22. Szombat   18:00

RAAB KARCHER CSALÁDI NAP KAPOSVÁR

Nagyatád után Kaposváron is családi nap várta a Raab Karcher vásárlóit. A színes programok mellett zenés, táncos produkciók várták a nézőket. A nap folyamán többek között fellépett Meggyes Csaba is, a nap házigazdája, pedig Király L. Norbi volt.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2013.06.14. Péntek   18:00

CORSO NYÁRKÖSZÖNTŐ FESZTIVÁL

Végre megérkezett a jó idő, melyet a CORSO Nyárköszöntő rendezvénnyel üdvözölt. Az egész napos programok mellett a bevásárlóközpont üzletei divatbemutatót tartottak, ahol mindenki megnézhette az idei nyár trendjét. Este 19 órakor érkezett Kállay Sanunders, akinek fellépését nagy érdeklődés övezte.

 

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA. INTERJÚ KÁLLAY SAUNDERSSAL

2013.06.08. Szombat   12:00

RAAB KARCHER CSALÁDI NAP NAGYATÁD

Sokan látogattak el Nagyatádon a Raab Karcher telephelyére, ahol ingyenes családi nap, szakmai bemutatók és rendkívüli kedvezmények várták a vásárlókat. A nap sztárja Mókus volt, aki ismét bebizonyította, hogy ha motor van alatta bármire képes.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2013.05.10. Péntek   17:00

CORSO KULTURÁLIS FESZTIVÁL

Péntek délután kulturális fesztivál várta a Corso Bevásárlóközpont vásárlóit. A rendezvényen a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki található számára megfelelő elfoglaltságot. A rendezvényen a szennai skanzen kézműves foglalkozásán a gyerkek megismerkedhettek a játékkészítés titkaival, míg a felnőttek a szabadtéri színpadon tartott zenei előadásokat hallgathatták végig.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2013.04.12. Péntek   14:00

4 ÉVES A CORSO BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Április 12-én és 13-án ünneplte 4. születésnapját a CORSO Bevásárlóközpont. A kétnapos rendezvényen számos érdekes és izgalmas program várta az érdeklődőket, valamint a szókimondó mentor Nagy Feró is fellépet a bevásárlóközpont szabadtéri színpadán.

A RENDEZVÉNY FÉNYKÉPEI és VIDEÓJA ÉS INTERJÚ NAGY FERÓVAL

2013.02.08. Péntek   15:00

TÉLŰZŐ A CORSO BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN

Hacsak kis időre is de sikerült elűzni a Corso Bevásárlóközpontban a zord telet, hiszen a farsangi programok alatt enyhe idő és szórakoztató programok vártak mindenkit. Bemutatkozott a Corso legújabb bérlője a Szigetvári Takarékszövetkezet, Muri Enikő fellépése pedig mindenkit elkápráztatott.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2012.12.11. Kedd   18:00

MIKULÁS A CORSOBAN

December 6-án délután 16 órakor maga a Mikulás látogatott el a Corso Bevásárlóközpontbam, s nehéz puttonyát egy póni hozzta. Persze nem csak a Mikulás készült, hanem a gyerekek is, akik kis műsorokkal kedveskedtek a rőtszakállúnak.

 

2012.12.03. Hétfő   18:00

FENYŐFADÍSZÍTŐ VERSENY

A fenyőfadíszítő versenyen 12 általános iskola 20 osztálya vett rész, s közreműkődésüknek köszönhetően igazi karácsonyi hangulat költözött a Corso Bevásárlóközpontba. A közel 600 kisdiák munkálatait bárki megtekintheti a bevásárlóközpontban.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2012.11.26. Hétfő   17:00

A SZERETET VERHETETLEN

November 25-e a nők elleni erőszak világnapja, s ebből az alkalomból a Borostyánvirág Anyaotthon, november 26-án a Corso Bevásárlóközpontban felvilágosító rendezvényt tartott, a Szeretet Verhetetlen címmel. A rendezvény célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a családon belüli erőszak problémakörére

2012.11.23. Péntek   18:00

SPATREND JAKUZZI FESZTIVÁL

Rengeteg jakuzzi és Erős Antónia várta a november 23-25-ig a Corso Bevásárlóközpont vásárlóit. Antónia bezélt a jakuzzi jótékony hatásairól, a használattal kapcsolatos kérdésekre, pedig a SpaTrend szakértői adtak választ.

2012.10.05. Péntek   15:00

ÁLLATOK VILÁGNAPJA

Péntek délután kisállatoktól volt hangos a Corso Bevásárlóközpont az Állatok Világnapja tiszteletéből.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2012.10.01. Hétfő   11:00

ZENE VILÁGNAPJA

A Corso Bevásárlóközpont is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, hogy a zene világnapján Kaposvár minden zugábA Corso Bevásárlóközpont is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, hogy a zene világnapján Kaposvár minden zugából szóljon a talpalávaló.ól szóljon a talpalávaló.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2012.09.14. Péntek   12:00

RALLY CAFÉ RALLY SHOW - MIÉNK A CORSO

Gyors motorok, hangos versenyautók, Talma, Mókus és Molnár Ferenc Caramel volt a terítéken a Corso két napos rendezvényén.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2012.09.07. Péntek   14:00

RAAB KARCHER CSALÁDI NAP

Szeptember 7-én 14 órától ingyenes családi nappal és színes programokkal vár mindenkit a Raab Karcher építőanyag áruház Kaposváron.

RENDEZVÉNYEK KÉPEI

 

2012.09.01. Szombat   15:00

ZRÍNYI NAP A CORSOBAN

A Corso Bevásárlóközpont szeptember elsején nagy örömmel látta vendégül a szigetvári fellépőket. 14 órakor Solymi Konga Showja mozgatta meg a közönséget, majd 16 órakor a Szigetvári Ijúsági Fúvószenekar Koncertjét hallgathatták meg az érdeklődők. 17 órakor a Zrínyi végvári vitézei "véres" és hangos előadásán pillanthattunk bele a múltba, majd 18 órától a Camelot Kutyás Sport Egyesület bemutatója zárta a programot.

 

2012.08.10. Péntek   15:00

CORSO RETRO FESZTIVÁL

Retro hangulat uralkodott egész nap a Corso Bevásárlóközpontban. A színpadon megfordult a város táncos életének színe-java, akik egész nap szórakoztatták a közönséget. A  divatbemutatón a bevásárlóközpont üzleteinek legújabb őszi kollekcióját láthatták a vásárlók. Este D. Tóth László fokozta a hangulatot, mely a Bon-Bon Együttes koncertjével csúcsosodott ki.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2012.07.06. Péntek   14:00

TELE-TANK CSALÁDI NAP

Színes programok, Mókus Show és rekkenő hőség várt mindenkit a Tele-Tank benzinkútnál. A benzinkúton kora délután kezdődtek a programok és ahogy enyhült az idő úgy lett egyre nagyobb tömeg. Az esti Mókus Showra már szép számú nézősereg gyűlt össze, melyet az örült motoros hajmeresztő mutatványokkal köszönt meg.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2012.06.15. Péntek   09:30

CORSO TANÉVZÁRÓ FESZTIVÁL

A színes programok már délelőtt elkezdődtek egy hangulatos pincérfutó versennyel. Délután 15 órától számos egyesület és szervezet települt ki a bevásárlóközpont területére. A szabadtári színpadon zenés-, táncos előadások szórakoztatták a nézőket. Este 19 órakor megérkezett Király L. Norbi, aki előkészítette a terepet Fluor Tominak, akit már sikítozó tömeg fogadott.


A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2012.06.08. Péntek   08:00

KAPOSVÁRI IFJÚSÁGI KUPA A CORSO BEVÁSRÁLÓKÖZPONTBAN

Ismét ellátogatottak a II Kaposvári Ifjúsági Kupa résztvevői a Corso Bevásárlóközpontban. A 24 órás verseny láthatóan megviselte a fiatalokat, ám a hajrában mindenki bele adott apait-anyait.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2012.05.25. Péntek   13:00

FESTŐK VÁROSA HANGULATFESZTIVÁL A CORSOBAN

A Corso idén is csatlakozott a Festők Városa Hangulatfesztiválhoz. A bevásárlóközpont számos kiállításnak adott otthont, s pénteken a Somogy Megyei Múzeum munkatársainak köszönhetően a gyerekek két igen érdekes előadáson vehettek részt.  Az esti jó hangulatról a Dübörgő Wattacukrok gondoskodtak. Szombaton rendhagyó módon visszatért a Corso Pódium, a programsorozatot pedig egy kellemes hangvételű koncert zárta a Standard Zenekarnak köszönhetően.

A REDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2012.04.06. Péntek   15:00

3 ÉVES A CORSO BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

A változékony időjárás ellenére, jó hangulatban telt a Corso Bevásárlóközpont 3. születésnapi rendezvénye. Az első nap főként fiataloknak szóló programok várták az érdeklődőket, MC Pita Ramossal. A második nap a borongos, esős idő ellenére a közönség remekül szórakozott, s az égiek megkegyelmeztek Kocsis Tibornak, hiszen fellépése alatt egy csepp eső sem esett. Az estét a Baraka Együttes koncertje zárta.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓI

2012.03.30. Péntek   14:00

BOLOND BALLAGÁS

A bolondos Ballagók idén is ellátogattak a Corso Bevásárlóközpontban, hogy műsoraikkal mosolyt csaljanak a vásárlók arcára

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2012.03.06. Kedd   14:00

CORSO TREND MAGAZIN CÍMLAPFOTÓZÁS

Készül a Corso Trend Magazin tavaszi számának anyaga, s ezzel egy időben megkezdődtek a címlapfotó elkészítésének munkálatai is. A fotózáson készült képeket megnézheti galériánkban.


FOTÓK

2012.03.04. Vasárnap   15:00

BÖHÖNYE KI MIT TUD?

A mai trendeket követve Böhönyén tehetségkutatót tartottak, ahol elehetőséget biztosítottak a helyi zenészeknek, fellépőknek arra, hogy megmutassák tehetségüket. A rendezvényen a TS Produkció kft. is képviselte magát, s az első három helyezett lehetőséget kap arra, hogy a nagyközönségnek is megmutassák tehetségüket a 2012-es Corso Bevásárlóközpont rendezvényein.

A RENDEZVÉNY VIDEÓJA

2012.03.01. Csütörtök   17:00

REMAX CSERENAP

Ingatlanjaikat elcserélni vágyók népes tábora gyűlt össze a Corso Bevásárlóközpont Corso Pódium termében, ahol a Remax Ingatlanközvetítő iroda tartott cserenapot. Az előadások után a lakástulajdonosok egymás között egyeztetve tárgyalhattak egymással.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2012.02.03. Péntek   14:00

FARSANG A CORSO BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN

A hideg idő ellenére számos farsangi elfoglaltsággal várta a kicsiket és nagyokat a Corso Bevásárlóközpont. A kreatív játszóházban a gyerekek farsangi maszkokat készíthettek, a sportsarokban kitombolhatták magukat, s közben táncos- zenés bemutatók szórakoztatták a közönséget.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2012.01.01. Vasárnap   01:00

2012

2012     2012    2012     2012     2012     2012     2012

2011.12.22. Csütörtök   18:00

CORSO PÓDIUM 20. ADÁS

Az utolsó döntő adás játékosai közül kiemlekedett egy versenyző Attila, aki csakúgy , mint az előző két játék során az utolsó adásban is maximális pontszámot ért el, így ő vihette haza a közel 1.500.000 forint összértékű nyereménycsomagot. Az izgalmas játék után Janza Kata egy ünnepi hangulatú Corso Pódium koncerttel lepte meg a közönséget.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.12.09. Péntek   18:00

MIKULÁSPROGRAM GYEREKEKNEK

December 10-én karácsonyi gyermekműsorral vártuk az érdeklődőket a Corso Pódium teremben. A zenés-, tánocs programok este 18 órakor kezdődtek, majd ezt követően a Mikulás és krampusza osztogatott ajándékot a gyerekeknek.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2011.12.09. Péntek   16:00

A SZÉPSÉG ÉS A ZENE ÜNNEPE

A szépségről a 24. Miss Alpok-Adria szépségverseny döntősei, míg a zenéről Szekeres Adrien gondoskodott a „szépség és a zene ünnepén”. A zsűri döntése alapján Gyurmán Patrícia nyerte el a koronát és a legszebb hölgynek járó díjakat. A második helyen Hartmann Nikolett lett, a harmadik helyezett pedig Bendly Barbara végzett. A közönségdíjat Szántó Alexandra vihette haza. A gyönyörű lányok után Szekeres Adrien lépett színpadra, aki egy közel két órás koncerttel lepte meg a közönséget.

A RENDEZÉVNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.12.06. Kedd   18:00

CORSO PÓDIUM 19. ADÁS

Négy tanár küzdőtt a Corso Borzáért, a diákok nagy örömére. Az izgalmas játék után, a Kaposvári Egyetem másodéves színészhallgatói vidám karácsonyi műsorral lepték meg a kisebbeket.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.12.01. Csütörtök   18:00

CORSO PÓDIUM 18. ADÁS

Izgalmas játéknak lehettek szemtanúi a Corso Pódium nézői, hiszen igen változatos teljesítményt nyújtottak játékosaink. A nyereményválasztásnál az első két helyen végzett játékos inkább a garantált nyeremények közül választott, így Attila kaparíntotta meg magának a Corso Borzát. Az izgalmas játék után a Megarox Társulata vette át a színpadot.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.11.26. Szombat   09:30

EBC START NAP

Az EBC Zrt. eddig is rendszeresen szervezett képzéseket régi és új dolgozói számára, ám a cég vezetősége úgy döntött, hogy a jövő évtől ennek a képzésnek a lebonyolítását a TS Produkció csapatára bízza. A rendezvény helyszínéül a Zamárdiban nemrég megnyílt Hotel Wellamarint választották.

KÉPEK

2011.11.17. Csütörtök   18:00

CORSO PÓDIUM 17. ADÁS

A kvízjáték négy fordulója alatt egyik játékos sem tudott nagyobb előnyt kiépíteni magának, ezért végig kérdéses volt, hogy ki szerzi meg az első helyet, ám az utolsó kör utolsó kérdésére Csaba nem tudott helyesen válaszolni, így Ádám végzett az első, míg Adri a második helyen. Az izgalmas játék utána Baraka Együttes vette át a színpadot.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.10.25. Kedd   18:00

CORSO PÓDIUM 16. ADÁS

Izgalmas játékban, Gábor az utolsó kérdésre adott helyes válaszával hacsak egy ponttal de megnyerte a játékot. A nyereményválasztásnál azonban a garantált ajándékok csábítóbbak voltak, így a negyedik helyen végzett Hunorhoz került a Corso Borza. Az este sztárfellépője Dolhai Attila volt.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.10.11. Kedd   18:00

CORSO PÓDIUM 15. ADÁS

Mind a négy játékos kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott a négy fordulója alatt, ám Attila felül tudott kerekedni versenytársain és maximális pontszámmal megnyerte a játékot. A nyeremények közül a borzot válaszotta, így vele még biztosan találkozunk az év végi elődöntőben. Az izgalmas játék után Xantus Barbara vette át a színpadot, aki még a közönséget is megénekeltette.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.09.30. Péntek   15:00

ÁLLATOK VILÁGNAPJA A CORSO BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN

A programok délután 15 órától kezdődtek a bevásárlóközpont belső udvarában. A Dombóvári Kutyás Egyesület őrző-védő bemutatója felért egy kisebb erődemonstrációval, amit a közönség szájtátva nézett végig. A Camelot KSE agility bemutatóján a kutyusok akadálypályán bizonyíthatták rátermettségüket. A nézők igazi különlegességet is láthattak a bemutatón az úgynevezett Dog Dancet, amikor kutya és gazdája együtt táncolnak.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.09.27. Kedd   18:00

CORSO PÓDIUM TÍZENNEGYEDIK ADÁS

A játékosok egész este fej-fej mellett haladtak ám a negyedik fordulóban csak Margó tudta a helyes választ így végül Ő végzett az első helyen. A második és harmadik hely sorást a borzok döntötték el. Az este további részében Emilio szórakoztatta a közönséget, aki mozgalmas előadással hálálta meg a meghívást.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.09.24. Szombat   18:00

KAPOSVÁR SZÉPE SZÉPSÉGVERSENY

Az egész estés program során a lányok többször is megmutathatták bájaikat a színpadon. A győzteseket két kategóriában (tini és felnőtt) hirdették ki. A tini kategória győztese Kolev Eszter lett, míg második és harmadik helyen Illyés Jennifer Gelencsér Tímea végzett. A felnőtteknél Gyurmán Patrícia bizonyult a legszebbnek, udvarhölgyei pedig Béli Tímea és Urbán Roxána lettek. A közönségdíjat Cseh Viven vihette haza.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.09.24. Szombat   15:00

COMPASS NAP A CORSO BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN

Compass Európai Ifjúsági Közösségért Egyesület az idei évben pályázati forrást nyert el az Önkéntesség Európai Évéhez kapcsolódó NCA pályázati kiírás keretében. Az egyesület két fajta tevékenységet végez: Az egyik falfestés, a másik térbútor készítés és közterületen történő elhelyezés. A paravánok a festés és dekorálás után egy mobil kiállítás részévé válnak. A térbútorok pillepalackból készülnek, az időjárás viszontagságait jól tűrik. Szeptember 24-én 12:30-tól a jó hangulatú munkáról a Megarox és az XL-Fittlesz fog gondoskodni.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2011.09.22. Csütörtök   18:00

CORSO PÓDIUM TÍZENHARMADIK ADÁS

Úgy látszik, hogy a 13. adás kérdései kifogtak játékosainkon, hiszen a szokásosnál kevesebb helyes válasz született a kvízjáték négy fordulója alatt. Az este végére a játékosok közül Ádámnak sikerült a legtöbb pontot összegyűjtenie így ő választhatott először a nyeremények közül. A játékot követően a színpadot Bartók Eszter vette át, aki gyönyörű hangjával szórakoztatta a Corso Pódium közönségét.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.09.10. Szombat   09:00

KAPOSVÁRI NYÁRBÚCSÚZTATÓ ÉS "KÖTÉL"-MENTŐ JÓTÉKONYSÁGI RENDEZVÉNY

Csaknem 2000 érdeklődő vett részt a Meistro Lovastanyán tartott nyárbúcsúztató "Kötél"-mentő jótkényosgái rendezvényen. Az egyesület javára közel 1.000.000 forint gyűlt össze-

2011.09.09. Péntek   16:00

CORSO ZENEPAVILON 4

Immáron harmadik alkalommal látogattak el a Corso Bevásárlóközpontba a Kaposvári Fúvószenekar nővendékei, hogy komolyzenei koncertjükkel szórakoztassák a bevásárlóközpont vásárlóit.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2011.09.08. Csütörtök   19:00

CORSO PÓDIUM TÍZENKETTEDIK ADÁS

A Corso Pódium 12. adásának felvételén hullámzó teljesítményt nyújtottak a játékosok, s ez meglátszott a végső pontokon is, hiszen a négy játékos mind eltérő pontszámmal végzett. Az első három helyen végzett játékos inkább a biztos nyeremények közül választott, így Eszter lett a 12. Borztulajdonos. A játékot követően Tóth Gabi vette át a színpadon, akinek rajongói csordultig megtöltötték a Corso Pódium terem nézőterét.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.09.02. Péntek   14:00

MIÉNK A VÁROS 2011

A Corso Bevásárlóközpont csatlakozva a „Miénk a Város” programjához szeptember első hétvégéjén igazán változatos programokkal várta az érdeklődőket. Az Irigy Hónaljmirigy rekordszámú nézőt vonzott pénteken csakúgy, mint szombaton Mókus Stunt Riding Showja. A vásárlókat Éjszakai nyitvatartás és kedvezmények várták

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.08.29. Hétfő   10:00

CORSO PÓDIUM TÍZENEGYEDIK ADÁS

A negyedik forduló végére két játékos Ica és Csaba is maximális pontszámmal állt az élen, ezért a végső sorrend eldöntéséhez szükség volt a borzokra is. A borzválasztásnál Ica húzta a „rövidebbet”, így Csaba végzett az első helyen, aki a Corso Borzát választotta. Vele még biztos találkozunk az év végi elődöntők során. A játékot követően a színpadot Keresztes Ildikó vette át, aki bebizonyította, hogy miért is Ő az X-Faktor Mentorasszonya.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.08.01. Hétfő   10:00

BARANYAI PICK-NICK MOTOROS TALÁLKOZÓ A CORSOBAN

Szombat délután a Corso Bevásárlóközpontban állomásozott a Baranyai Pick-Nick Motoros találkozó felvonulása. Amíg a motorosok felfrissitették magukat, addig a Numb zenekar Unplugged koncertet adott a szabadtéri színpadon.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2011.07.19. Kedd   13:00

YOUTH FOOTBALL FESTIVAL 2011

Ismét ifjú focistáktól volt hangos a város és a Corso Bevásárlóközpont. 25 ország 200 csapata érkezett Kaposvár városába, hogy több mint 600 mérkőzés után eldöntsék ki a legjobb. A meccsek között a fiatalok a Corso Bevásárlóközpontban szórakozhattak, étkezhettek, vásárolhattak. A fesztivál ideje alatt a Corso Bevásárlóközpont ruházati üzletei is bemutatták legújabb kollekciójukat.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2011.07.08. Péntek   16:00

CORSO RETRO FESZTIVÁL

Rekkenő hőség és hamisítatlan Retro hangulat várta pénteken a Corso Bevásárlóközpont vendégeit. Az egész napos fesztivált a Minimax Roadshowja nyitotta a Corso szabadtéri színpadán pedig folyamatosan zajlott az élet.  A nap sztárfellépője Szikora Robi és az R-GO Gidák voltak, akik elénekelték legnagyobb slágereiket. Este DJ Ábel Retro Videó Diszkóval táncoltatta meg a vásárlókat.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.06.25. Szombat   14:00

SZENVEDÉLYEK NAPJA A CORSOBAN

Június 26-án az ENSZ Kábítószer Ellenes Világnapja alkalmából a Corso Bevásárlóközpont adott otthont a Szenvedélyek Világnapja című rendezvénynek. A szervezők célja az volt, hogy felvilágosítást nyújtsanak a kaposvári fiataloknak a különböző szenvedélybetegségekről és a kezelésekről, valamint az, hogy alternatívákat próbálhassanak ki a drogmentes szabadidő eltöltéséről.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2011.06.24. Péntek   16:00

CORSO ZENEPAVILON 2

Ismét a Kaposvári Fúvószenekar zenészei szórakoztatták a Corso Bevásárlóközpont vásárlóit. Liszt Ferenc Zeneiskolával kötött megállapodás szerint 2011-ben két részletben 8 alkalommal a Bevásárlóközpont szabadtéri színpadán, illetve a Corso Pódium teremben tartják meg az előadásokat.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2011.06.23. Csütörtök   19:00

CORSO PÓDIUM TÍZEDIK ADÁS

Izgalmasan alakult a játék véghajrája, hiszen az utolsó fordulóban Ágnes és Tibor is helyesen válaszolt a feltett kérdésre, viszont a végig ügyesen taktikázó Bálint hibázott, így Ő a harmadik helyen zárta a versenyt. Az első hely sorsáról a borzok döntöttek, s Tibor hacsak egy hajszállal is, de szerencsésebb volt Ágnesnél így Ő nyerte a játékot.  A játék után Koós Réka következett, aki lenyűgöző énektudásával szórakoztatta a közönséget.

 

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.06.17. Péntek   10:00

CORSO TANÉVZÁRÓ FESZTIVÁL A KAPOSPONTTAL

Több ezren látogatattak el a Corso Bevásárlóközpontba a Tanévzáró A szabadtéri színpadon számos sport-,tánc- és divatbemutatót nézhettek végig az érdeklődők. 13 órától a 4NOW Együttes zenélt, majd 14 órától Király L. Norbi énekelt a szabadtéri színpadon. 18 órától a Katica Tanya lovagjai tartottak bemutatót, majd 20 órakor megérkeztek a Magyar és az Ausztrál vízilabda válogatott játékosai. DJ Forkmann este 22 óráig zenélt a szabadtéri színpadon.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.06.09. Csütörtök   19:00

CORSO PÓDIUM KILENCEDIK ADÁS

Még a műsorvezetőt, Maloveczky Miklóst is elkapta a Rockabilly láz, s a stílushoz illő öltözékben vezette a műsort. Az ajándékválasztásnál ismét egyből elkelt a borz, ami nem csoda, lévén egyre csábítóbb az év végi nyereménycsomag. Az elődöntők során Csabával még minden bizonnyal újra találkozunk. A játék után a Mystery Gang visszarepítette a Corso Pódium nézőit a 50-es, 60-as évek Amerikájába.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.06.04. Szombat   19:00

LÁTVÁNYTÁNC EB GÁLAMŰSOR

Az idei Látványtánc Európa Bajnokság résztvevő csapatai közel 40 előadást mutattak be a Corso Bevásárlóközpontban felállított nagyszínapdon. Ezt követte az utcabál a Senior Együttessel.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2011.05.26. Csütörtök   19:00

CORSO PÓDIUM NYOLCADIK ADÁS

A két hölgy játékos nem sok teret engedett két férfi vetélytársának, így bebizonyosodott, hogy a gyengébbik nem kifejezés nem mindig állja meg a helyét.  A negyedik forduló végére Zsófi végzett az első helyen, s választása a Corso Borzára esett. Az este sztárfellépői a United zenekarból Pély Barnabás és Romhányi Áron volt.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.05.26. Csütörtök   11:00

FESTŐK VÁROSA HANGUALTFESZTIVÁL 2011

A múlt hét második felében teljesen megváltozott Kaposvár belvárosának és Corso Bevásárlóközpontnak a képe, hiszen művészek és alkotásaik lepték el a várost A rendezvény rengeteg látogatót vonzott, számos művész lehetőséget kapott arra, hogy a világ elé tárja műveit.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2011.05.13. Péntek   11:00

II. CORSO-SZÉCHENYI PINCÉRFUTÓ VERSENY ÉS GASZTRONÓMIAI KIÁLLÍTÁS

A város éttermei és a Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipar Szakképző Iskola tanulói és pincérei viaskodtak egymással. Míg a pincérek lavíroztak a vásárlók között addig a Corso Pódium teremben gasztronómiai kiállítás zajlott, ahol több ételkülönlegességet és exclusive standokat tekinthettek meg az érdeklődők.

A RENDEZÉVNY KÉPEI

2011.05.12. Csütörtök   19:00

CORSO PÓDIUM HETEDIK ADÁS

A Corso Pódium 7. adása bővelkedett a beugratós kérdésekben, amik gyakran megviccelték a versenyzőket. Egy játékos azonban látszólag könnyedén felülemelkedett vetélytársain, hiszen a negyedik forduló végére a maximálisan szerezhető 10 ponttal zárta a műsort.  A kellően izgalmas játék megalapozta az este kellemes hangulatát, ami Gáspár Laci fellépésével folytatódott.

 

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.05.06. Péntek   11:00

DROGMENTES MARATONI FUTÁS

A Corso Bevásárlóközpont volt a Drogmentes Maratoni Futás Kaposvári állomása. A futás célja: két hónap alatt egy futócsapat körbefutja az egész országot, és a városokban adott helyekre érkeznek meg, ahol egy rövid program keretében ismertetik a programjukat, melyhez csatlakoznak sztárvendégek, hogy így csábítsák oda a fiatalokat és az érdeklődőket.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2011.04.30. Szombat   11:00

HULLADÉKBÓL TERMÉK KIÁLLÍTÁS

A Hulladékból termék c. környezetvédelmi szemléletformáló kampány részeként Kaposvárra érkezik az ÖKO-Pannon Nonprofit Kft., az ÖKO-Pack Nonprofit Kft., a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, a Kaposvár Megyei Jogú Város, a KVG Zrt. valamint a Corso Kaposvár támogatásával indított Kiállítás. A Corso Bevásárlóközpontban a kiállítás egy hónapig látogatható.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2011.04.28. Csütörtök   19:00

CORSO PÓDIUM HATODIK ADÁS

A 6. adásban bemutatkozott a játék új műsorvezetője Maloveczky Miklós. A végjáték leginkább Hajnalka és István küzdelméről szólt, s végül Hajnalkának sikerült megszereznie az első helyet, ám Ő inkább a biztos nyeremények közül választott, s ezt kihasználva István a továbbjutást jelentő Borzót választotta. Az adás sztárvendége Dukai Regina volt.

A RENDEZÉVNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.04.23. Szombat   17:00

CORSO FUTAM EREDMÉNYHÍRDETÉS

A Corso Bevásárlóközpont a Bianchi Club Kerékpáros Egyesület bicikliversenyének biztosított helyszínt, valamit indított egy amatőrök számára kiírt futamot, ahol a győztes átvehette a Corso Kupáját.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2011.04.14. Csütörtök   19:00

CORSO PÓDIUM ÖTÖDIK ADÁS

Érdekesen alakult a Corso Pódium 5. adása. A négy játékosból három láthatóan megszeppent a nekik szegezett kérdésektől, hiszen a négy forduló alatt meglepően kevés helyes választ született. Kriszta kimagaslott a mezőnyből, s maximális pontszámmal végezte a versenyt, ám a biztos nyeremények csábítóak voltak, így végül a negyedik helyen végzett István vihette haza a Corso Borzát. Az este sztárvendége Varga Viktor volt.

A RENDEZÉVNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.04.11. Hétfő   17:00

A KÖLTÉSZET NAPJA

A Csiky Gergely Színház és a színész szakos hallgatók indultak útnak belvárosban, hogy az utcákra, terekre, üzletekbe költészetet vigyenek. A kis csapat a Corso Bevásárlóközpontba is ellátogatott, s így sikerült a vásárlás mellé egy kis kultúrát csempészni.

2011.04.08. Péntek   15:00

2 ÉVES A CORSO BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

A hétvégén ünnepelte második születésnapját a Corso Bevásárlóközpont, s ebből az alkalomból a két napos rendezvény első napja a kultúra, második napja pedig a szórakozás, divat és a vásárlás jegyében telt. A rendezvényen színes programok és sztárfellépők várták a vásárlókat.

A RENDEZÉVNY KÉPEI

KIRÁLY VIKTOR FELLÉPÉSE

MÓKUS SHOW

DISZKÓBALESET

KÖTÉL EGYESÜLET KIÁLLÍTÁSA


2011.04.07. Csütörtök   13:00

BOLONDBALLAGÁS A CORSO BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN

Balerinák, fűszoknyás lányok, Lady Gaga és egy farkasember is képviselte magát a kaposvári bolondballagáson. A 7 csapat a Corso Bevásárlóközpontban döntötte el, hogy ki a legbolondabb.

A RENDEZÉVNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.04.04. Hétfő   15:00

MEGNYITOTT A CAFFÉ CARRARO

Az ünnepélyes megnyitón a bevásárlóközpont új kávézója ingyenes kóstolóval kedveskedett vendégeinek és a vásárlóknak.  A megnyitó ünnepségen fellépet a Roxínház társulata..

A RENDEZÉVNY KÉPEI

2011.04.01. Péntek   11:00

KAPOSVÁRI IFJÚSÁGI KUPA

Hagyományteremtés céljából útjára indult a Kaposvári Ifjúsági Kupa. Középiskolás csapatok vetélkedtek egymással 24 órán keresztül. A rendezvénybe a Corso Bevásárlóközpont is csatlakozott. A bevásárlóközpontból indult a verseny valamint az első feladatot is itt kellett teljesíteniük a csapatoknak.

A RENDEZÉVNY KÉPEI

2011.03.31. Csütörtök   15:00

CORSO PÓDIUM NEGYEDIK ADÁS

A játékosok teljesítménye folyamatos hullámzást mutatott egész este. A negyedik forduló végre Anita adta a legtöbb helyes választ, ám Ő inkább a biztos nyeremények közül választott, s tette ezt a második helyezett László is, így végül a harmadik helyen végzett György vihette haza a Corso Borzát. A kvízjáték után Tóth Vera jó hangulatú kiskoncertjével folytatódott.

A RENDEZÉVNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.03.20. Vasárnap   16:00

VASTAG CSABA KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ

Izgatott rajongótábor gyűlt össze vasárnap délután a Corso Bevásárlóközpontban, ugyanis az X-Faktor győztese Vastag Csaba látogatott el hozzánk

A RENDEZÉVNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.03.17. Csütörtök   18:00

CORSO PÓDIUM HARMADIK ADÁS

Igazi hölgykoszorú gyűlt össze a Corso Pódium harmadik adására, s a játékosok derekasan kűzdöttek egymással. Az utolsó fordul megfordította az állást és Bíbor szerezte meg az első helyet, de Ő inkább a biztos nyeremények közül választott, így a második helyezett Lilla lett az új Borztulajdonos. Az este további részében Somló Tamás szórakoztatta a közönséget.

A RENDEZÉVNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.03.12. Szombat   15:00

ALAPVETŐ GONDOLATOK A BUDDHIZMUSRÓL

Biksu Dzampa Lungton a Dalai Láma Európai tolmácsa tartott előadást a Corso Pódium teremben "Alapvető gondolatok a Buddhizmusról" címmel.

A RENDEZÉVNY KÉPEI

2011.03.03. Csütörtök   18:00

CORSO PÓDIUM MÁSODIK ADÁS

Ezen az estén a mintapéldáját láthattuk annak, hogy milyen célravezető az, ha a játékos logikusan sorra kizárja a rossz válaszlehetőségeket. Robi ennek köszönhetően maximális pontszámmal végzett, s mivel az ajándékok közül a Corso Borzát választotta a nézők még találkozhatnak vele az év végi elődöntők során.  Az izgalmas verseny után Szekeres Adrien kivételes előadását tekinthették meg a nézők.

A RENDEZÉVNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.02.22. Kedd   14:00

CORSO PÓDIUM ELSŐ ADÁS

Február 17-én végre elindult a Corso Pódium második évada, ahol gazdára talált az első borz. Az este végére két játékos holtversenyben állt az első helyen, ezért a sorrendről a borzok is előkerültek, akik Renátának kedveztek, viszont Ő a biztos ajándék mellett döntött, így Árpád lett a második évad első borztulajdonosa. Az este a Holló Együttes koncertjével zárult

A RENDEZÉVNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2011.02.04. Péntek   10:00

FARSANGI KAVALKÁD A CORSO BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN

A város farsangi rendezvényéhez csatlakozott a Corso Bevásárlóközpont, annak érdekében, hogy a télűzés minél sikeresebb legyen. Péntektől egész napos programsorozat várta a vásárlókat egészen vasárnapig. Volt busójárás zenészekkel, akik a vásárlókkal bolondoztak. A kisebbeknek játszóház, ahol akár farsangi maszkot is készíthettek. Mindezek mellett az érdeklődők több hagyományőrző elődást is láthattak. A Corso Pódium teremben a Holló Együttes adott koncertet. Szombaton a parkolóház egy része átalakult versenyközponttá, ugyanis itt lehetett regisztrálni a vasárnapi futóversenyre, majd estére ugyanezen a helyszínen Krampampuli Buli várt minden kikapcsolodni vágyót.

A RENDEZÉVNY KÉPEI

2011.01.01. Szombat   13:00

2011

2011     2011 2011     2011     2011     2011     2011     2011

2010.12.23. Csütörtök   18:00

CORSO PÓDIUM 21. FELVÉTELE DÖNTŐ

Egész évben erre a pillanatra várt az a négy játékos, akik tudásuknak vagy olykor a szeszélyes borzoknak köszönhetően eljutott az idei Corso Pódium döntőjébe. A műsor során a a versenyzők szinte végig fej-fej mellett haladtak, olyannyira, hogy még az utolsó kérdés után sem dőlt el a nyeremény sorsa. Az este folyamán mind Tibor, mind Zoltán 7 pontot gyűjtöttek össze, így stílszerűen a borzokra hárult az a megtisztelő feladat, hogy eldöntsék, ki vigye haza a főnyereményt, s Ők Tibornak kedveztek. Az este további része igazi ünnepi hangulatban telt Koltai Róbertnek köszönhetően.

A RENDEZÉVNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.12.23. Csütörtök   11:00

KARÁCSONYI SZERETET VÉRADÁS

A Magyar Vöröskereszt december 23-án karácsonyi szeretet véradást szervezett a Corso Bevásárlóközpontban. Összesen 40 önkéntes adta vérét a nemesebb ügyért, s minden vércsoport képviseltette magát.

2010.12.15. Szerda   17:00

CORSO PÓDIUM ELŐDÖNTŐK

Sűrű napokon vannak túl az idei év borztulajdonosai, hiszen december 13-14-e között lezajlott a Corso Pódium elődöntő sorozata. A felvételek rendhagyó helyszínen az ideiglenes adománygyűjtő teremben került lebonyolításra, valamint rendhagyó módon hiszen a műsort bárki élőben követhette a kapos.hu weboldalán. A végére 4 borztulajdonos vivta ki magának a lehetőséget, hogy december 22-én megküzdjőn a játék fődíjáért.

2010.12.10. Péntek   15:00

GYERMEKRAJZ KIÁLLÍTÁS A CORSOBAN

Gyermekrajz kiállítás nyílt a Corsoban egy igen rendhagyó helyen mégpedig az Ady Endre utcáról nyíló fahídon. A kiállításra összesen 46 mű került be, amelyekből 9 kis művész rajza díjazásra is került.

A KIÁLLÍTÁS KÉPEI

2010.12.09. Csütörtök   11:00

CORSO PÓDIUM 20. FELVÉTELE

A Nagycsaládosok Kaposvári Szervezetének 4 szerencsés tagja játszhatott az utolsó borzért. Mivel Attila és Kati inkább a biztos nyereményt választotta, ezért Ildikó lett az utolsó borztulajdonos így vele még biztosan találkozunk az elődöntők során. A gyerekeknek a Kaposvári Egyetem színművész hallgatói adtak elő egy zenés téli darabot.

A RENDEZÉVNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.12.06. Hétfő   18:00

MIKULÁS A CORSOBAN

Mint tudjuk a Mikulás az év december havának 6. napján a legelfoglaltabb, ám szerencsére számos teendője mellett szánt arra is időt, hogy ellátogasson a Corso Bevásárlóközpontba. A gyerekek programokkal várták, az ősszakállú pedig édességgel kedveskedett nekik.

A RENDEZÉVNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.11.27. Szombat   18:00

AUGUSZT BÁRIÓ ÉS BARÁTAI JÓTÉKONYSÁGI KONCERT

Az akusztikus koncerten saját szerzeményein kívül olyan kiváló nemzetközi művészek dalai csendültek fel, mint Sting vagy Loui Armstrong. Az összegyűlt összeget pár kisebb ajándékkal együtt december közepén adják át a kórháznak.

A KONCERT KÉPEI

2010.11.26. Péntek   18:00

CORSO SZÉPE VÁLASZTÁS 2010

Péntek este pont került az egy éve tartó küzdelem végére és egy szakmai zsűri megválasztotta a 2010-es év Corso Lányát, aki nem más, mint Nagy Adrienn, udvarhölgyei pedig Magyar Viktória és Szita Ágnes lett. A Kapos Televízió és a kapos.hu-n a közönsége is megválaszthatta a maga Corso Lányát, aki szoros versengésben több mint 5000 szavazattal végül Kovács Eszter lett.

A SZÉPSÉGVERSENY KÉPEI

2010.11.25. Csütörtök   18:00

CORSO PÓDIUM 19. FELVÉTELE

A Corso Pódium eddigi történetében még sosem fordult elő, hogy valaki maximális pontszámot érjen el a játék során, ám a 19. adásra megtört a jég. Tibor győzelmének köszönhetően elsőként választhatott a nyeremények közül és Ő a Corso Borzát választotta, így a lehetőség adott számára, hogy ezt a bravúrt megismételje. Az est sztárvendége a Scast Blues Band volt.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.11.21. Vasárnap   18:00

LOVÁSZ MÁRTA DIVATBEMUTATÓ

A vasárnap a divat jegyébent telt Kaposváron, ugyanis Lovász Márta bemutatta 2011-es kollekcióját. A ruhaköltemények a modern üzleti életben dolgozó nöknek készült, éppen ezért a profi manökenek mellett az üzleti- és sportéletben sikeres hölgyeket is láthattunk a kifutón. Az estén a Corso Bevásárlóközpont nemcsak támogatóként képviseltette magát, hanem a hangulathoz Gergely Róbert fellépésével is hozzájárult.

A RENDEZÉVNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.11.12. Péntek   22:00

STUNT RIDING SHOW MÓKUSSAL A P21-NÉL

Péntek este hatalmas tömeg, közel 1500 néző gyűlt össze a P21 előtt található aszfalt csík mellett, hiszen Herczeg Balázs „Mókus” tartotta éjszakai stunt riding showját. A motoros bemutatójáva. A rendezvény kuriózumnak számított, hiszen Mókustól ilyen éjszakai bemutatót még nem láthatott a Kaposvári közönség.

A RENDEZÉVNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.11.10. Szerda   18:00

CORSO PÓDIUM 18. FELVÉTELE

Fogós kérdések és a Megarox Társulat eseménydús fellépése jellemezte a Corso Pódium 18. adását.A versenyzők kicsit idegesen kezdték az estét, ám a piskóta alapanyagainak kitalálása feloldotta a hangulatot. A Pódium színpadán fellépet a Megarox Társulat, akiktől több operett és musical részletet is láthatott a publikum.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.10.27. Szerda   18:00

CORSO PÓDIUM 17. FELVÉTELE

Izgalmas végjátékkal ért véget a Corso Pódium 17. adása, hiszen hármas holtverseny alakult ki az este végére. A kialakult helyzetnek köszönhetően a Corso Borazaira hárult a feladat, hogy eldöntsék, ki legyen a 17. adás győztese. Az izgalmakban bővelkedő verseny után az Ismerős Arcokból Nyerges Attila és Leczó Szilveszter nem mindennapi előadását hallgathatták meg a nézők.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

ISMERŐS ARCOK

2010.10.13. Szerda   18:00

CORSO PÓDIUM 16. FELVÉTELE

Abszolút teltház fogadta Caramelt, aki a bizalmat fellépésével többszörösen is meghálálta a Corso Pódium közönségének. A nagy tömegnek és az egyre nehezedő kérdéseknek köszönhetően az átlagosnál kevesebb helyes válasz adtak a játékosok, de a végére azért megszületett az est nyertese Zoltán személyében.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.10.10. Vasárnap   15:00

VIVICITTÁ FUTÁS A CORSO LÁNYAIVAL

A 3,2 km-es táv senki számára nem volt megterhelő, s szerencsére az égiek is kegyesek voltak, hiszen verőfényes napsütés fogadta a versenyzőket. A versenyen a Corso Lányai is képviseltették magukat, Ők 20 percen belüli  idejükkel a középmezőnyben végeztek.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2010.10.08. Péntek   15:00

ÁLLATOK VILÁGNAPJA A CORSOBAN

nagy nyüzsgés fogadta a Corso Bevásárlóközpontba látogató vásárlókat, hiszen mi ezen a napon ünnepeltük meg az Állatok Világnapját. A rendezvényen három egyesület bemutatóját tekinthették meg az érdeklődők, illetve a Philip egyesület örökbefogadó napot tartott.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.09.30. Csütörtök   12:00

CORSO PÓDIUM 15. FELVÉTELE

Óriási érdeklődés övezte a 15. felvételét, hiszen a Kormorán Együttes látogatott el a Corso Pódium színpadára. Az est további része is izgalmasan telt köszönhetően Csiszi és Péter párharcának, melyből végül Péter került ki győztesen.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.09.23. Csütörtök   18:00

CORSO PÓDIUM 14. FELVÉTELE

Jó hangulatban telt a CORSO Pódium 14. adásának felvétele, köszönhetően Zalatnay Cini fellépésének és a játékosoknak, akiknek vetélkedése izgalmassá tette a műsort. Az új szabályoknak köszönhetően a játék ismét pörgősre sikerült, s az egyre nehezedő kérdések néha komoly fejtőrést okoztak a játékosoknak.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.09.22. Szerda   12:00

TANULSÁGOS KIÁLLÍTÁS A CORSOBAN

Az Ennyi elnevezésű balesetmegelőzési kampány részeként fotókiállítás nyílt CORSO Bevásárlóközpontban.Egyes képek akár sokkolóan is hathatnak a látogatókra, hiszen a fotók borzalmas tragédiák lenyomataként mutatnak be emberi sorsokat.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2010.09.16. Csütörtök   10:00

CORSO PÓDIUM 13. FELVÉTEL

A CORSO Pódium elérkezett a 13. adásához, melyben egy kis különlegességgel kedveskedünk a nézőknek.Ebben a részben visszatekintünk az eltelt adáskora és újra felelevenítjük a legemlékezetesebb fellépéseket.

2010.09.11. Szombat   14:00

DIVATBEMUTATÓ A KAPOS PARTIN

Corso Lányai divatbemutatójuk tartottak a Meistr tanyán megrendezett Kapos-Partin, ahol  a Corso Bevásárlóközpontban található Vögele ruházati üzlet kollekcióit, majd lovas kiegészítőket mutatták be a publikumnak.

A MŰSOR VIDEÓJA

2010.09.10. Péntek   15:00

RENDHAGYÓ TÖRTÉNELEMÓRA A CORSOBAN

A megnyitóünnepség előtt a korhű ruhába öltözött szereplők betértek a Corsoba némi abrakért. Cserébe kisebb bemutatóval szórakoztatták az érdeklődő nemes urakat, s hölgyeket.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2010.09.08. Szerda   21:00

MIÉNK A VÁROS

2010. szeptember 03-án eddig soha nem látott érdeklődés övezte a CORSO Bevásárlóközpont programjait. A „Miénk a város” elnevezésű háromnapos kaposvári rendezvénybe a CORSO is bekapcsolódott. A hangulat, az érdeklődés és a látogatók száma a tetőfokára hágott Tabáni István koncertjén.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.09.02. Csütörtök   16:00

KAPOSVÁR KÉPEKBEN

Öt kiváló kaposvári fotóművész munkáit tekinthetik meg az érdeklődök szeptember 3-a és 9-e között. A kiállítást Szigetvári György YBL-díjas építész ünnepélyes beszéde nyitotta meg, aki szórakoztató anekdotákat mesélt Kaposvár életéből, melyek a képek láttán elevenedtek fel benne.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2010.09.02. Csütörtök   15:00

BORZÁS A CORSOBAN

Félidejéhez érkezett a CORSO Pódium, a CORSO Bevásárlóközpont show műsora. Ennek örömére a borztulajdonosok beültették, őket a Peugeot Máté által felajánlott, Peugeot 207 kocsiba.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2010.09.01. Szerda   15:00

CORSO PÓDIUM 12. FELVÉTEL

Új köntösbe öltözött a CORSO Pódium ezútal 4 játékos küzdőtt az elsőbbségért. A közönséget pedig Roy és Ádám szórakoztatta.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.08.19. Csütörtök   10:00

CORSO PÓDIUM 11. FELVÉTELE

A 11. adás sztárvendége a Swingester.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.08.14. Szombat   16:00

PRAKTIKUS DIVATBEMUTATÓ A CORSO lÁNYAIVAL

A hétvégén a szülinapját ünneplő kaposvári Praktiker üzletházhoz látogattak el a CORSO lányai, ahol divatbemutatót tartottak. A ruhadarabok között volt pár pikánsabb fehérnemű is. A  bemutatóval a CORSO bevásárlóközpont üzleteit népszerűsítették. Az eseményre több  százan látogattak el, s minderről az Enjoy Rádió tudósított a helyszínről.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2010.07.31. Szombat   16:00

KUTYAINVÁZIÓ A CORSO BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN

A rendezvény július utolsó esős szombatján került megrendezésre, s a rossz idő ellenére mégis több százan voltak kíváncsiak MEOE kutyatanulóinak műsorára és a CORSO Bevásárlóközpont üzleteinek kínálatára. A tréningezett kutyákalapfeladatokon (mint fekszik, ül, marad) túl a bemutató résztvevői az összetett ügyességi feladatokat is könnyűszerrel hajtották végre.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.07.24. Szombat   13:00

BARANYAI PICK-NICK MOTOROS TALÁLKOZÓ IV.

A motoros élet és kultúra hazánkban is hagyománnyá vált. A két keréken való száguldás a szabadság élményét jelenti sokak számára, s szoros kapcsolat fűzi össze őket az aszfalton és azon kívül egyaránt. Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Baranyai Pick-Nick Motoros Találkozó, amelynek Kaposvár is otthont ad.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2010.07.21. Szerda   17:00

CORSO PÓDIUM 10. FELVÉTEL

A harmadik elödőntöhöz érkezett a CORSO Pódium Középiskolásoknak rendezett nyereményjátéka. A harmadik fordulót 2010. július 22-én tűzte műsorra a Kapos Televízió. A nyereményeket ezúttal a Müller, az Exlusive Change és a Fornetti ajánlotta fel.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.07.20. Kedd   12:00

INTERSPORT YOUTHFOOTBALL FESTIVALl

Fiatal futballistáktól hangos a Corso Bevásárlóközpont. Az INTERSPORT Youth Football Festival 2010-ben, július 18-tól 24-ig ismételten Kaposváron, Somogy megyében kerül megrendezésre. A csapattagok regisztrációja a CORSO Bevásárlóközpontban is folyt, a parkolóba érkeztek az őket szállító autóbuszok is.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2010.07.10. Szombat   13:00

CORSO NAP A KAPOSVÁRI VIRÁGFÜRDŐBEN

A Virágfürdőben egy percre sem állt meg a pörgés 2010. június 10-én, a CORSO Napon. Felléptek a CORSO Lányok, a kaposvári szinkronúszók, Meggyes Csaba, a Nita Dance Club és végül, de nem utolsó sorban Puskás Péter.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.07.07. Szerda   17:00

CORSO PÓDIUM 9. FELVÉTEL KÖZÉPISKOLÁSOKNAK II: FORDULÓ

A második forduló felvételén a kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium, a Munkácsy Mihály Gimnázium, az Építőipari Építőipari Faipari Szakképző Iskola és Kollégium és a Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskola tanulói küzdöttek meg egymással.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.07.02. Péntek   18:00

LOVASÍJÁSZ VILÁGTALÁLKOZÓ

2010. július 02-án a Corso Bevásárlóközpontban is állomásoztak a II. Lovasíjász világtalálkozó résztvevői. 14 országból több mint 60 ló érkezett közel kétszáz lovasíjász kíséretében.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2010.06.25. Péntek   15:00

RETRO FESZTIVÁL

A Corso Bevásárlóközpont  ismét egyedülálló programlehetőséget kínál a  vásárlók számára. A délutáni óráktól folyamatos nosztalgia hangulat várható a  retro stílus jegyében. Zene, tánc,étel, ital, CORSO Lányok, retro árak….minden, mi szem, szájnak ingere.
Fellép Varga Miklós, Németh 'Nyiba' Sándor, Nick Árpád. A sztárvendég Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS A FELLÉPŐK VIDEÓI VARGA MIKLÓS NICK ÁRPÁD MARÓT VIKI

2010.06.23. Szerda   17:00

CORSO PÓDIUM 8. FELVÉTEL

A Corso Pódium nyereményjáték következő négy adásában a kaposvári középiskolásoké lesz a főszerep. Az első három játék nyertesei küzdenek meg egymással a fődíjért a negyedik adásban. A Corso Pódium 8. felvétele, a középiskolások versenyének első fordulója 2010. június 24-én került adásba.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.06.12. Szombat   09:00

TANÉVZÁRÓ ÉS DJ FESZTIVÁL

A megnyitót VIVA Geri konferálja Szita Károly polgármester jelenlétében, Péter Zsófi diákpolgármester grill partival várja a látogatókat, fellép a Kaposvári Aikido Harcművészeti Club.  A nap sztárvendége SP, alias Éder Krisztián. A Corso Bevásárlóközpont mélygarázsában éjjel már csak az elektronikus zenéé lesz a főszerep. A 2008 őszén Pécsett útjára indított Hungarian Dj fesztivál és verseny Kaposváron újdonságként kerül megrendezésre.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2010.06.09. Szerda   17:00

CORSO PÓDIUM 7.FELVÉTEL

A CORSO Pódium 7. Felvételén a kollégistáké a főszerep. Fellép a Swingester. Az Intersport, a Vögele és az Unicredit bank ajánlotta fel ezúttal a nyerteseknek szánt értékes ajándékokat

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.05.27. Csütörtök   18:00

FESTŐK VÁROSA HANGULATFESZTIVÁL

Immár hagyománnyá, a művészetek ünnepévé vált Kaposváron a Festők Városa Hangulatfesztivál. A tizedik alkalommal megrendezésre kerülő programsorozathoz a CORSO Bevásárlóközpont is csatlakozik: kiállításokkal, koncertekkel, régi autókkal várjuk a művészetkedvelő közönséget május 27-30-ig.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2010.05.26. Szerda   17:00

CORSO PÓDIUM 6. MŰSOR

A adásban az Unisex együttes volt a CORSO Pódium vendége. A zenekart Erdélyi László, a hazai popszakma fenegyereke alapította, az együttes énekese Wéber Helga. A televíziós nyereményjátékra a bevásárlóközpont vásárlói mellett meghívást kaptak azok is, akik a CORSO Trend Magazin nyereményjátékára  helyes választ küldtek, ők is versenyezhetnek  az értékes díjakért.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.05.12. Szerda   17:00

CORSO PÓDIUM 5. MŰSOR

Az 5. Adás vendége  Csoki, azaz Nyemcsók János volt a  Piramis Plusz együttesből  valamint a Break Thru lépett a CORSO Pódium színpadára. Ismét értékes díjak vártak a nyereményjáték győzteseire.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.05.07. Péntek   10:00

CORSO TAVASZI DIVATNAPOK

Május 7-8-án mindenkit szerettel várunk a CORSO TAVASZI DIVATNAPOK rendezvényein.  A két napos tavaszi zsongáson többek között a kisebbeket állatsimogató, arcfestés és játszóház várja, a diákok futóversenyen vehetnek részt,  divatbemutatók, koncertek színesítik az egész napos programot.

A RENDEZVÉNY KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.04.29. Csütörtök   17:00

III. CORSO KAPOSVÁR TROPHY JÓTÉKONYSÁGI EST

A kaposvári Roxínház előadását tekinthetik meg  a III. CORSO Kaposvár Trophy szervezői és támogatói jóvoltából Kaposvár legrászorultabb gyermekei.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2010.04.28. Szerda   17:00

CORSO PÓDIUM 4. MŰSOR

A nyereményjáték 4. adásának résztvevői értékes ajándékokat nyerhetnek,  a vendégeket Györfi Kata és a Numb együttes szórakoztatja.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.04.16. Péntek   16:00

"VENUS TOPMODELL" ELŐDÖNTŐ

A nemzetközi modellverseny egyik állomása a CORSO Pódium rendezvényteremben.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.04.14. Szerda   17:00

CORSO PÓDIUM 3. MŰSOR

A 3. adásban a CORSO Pódium színpadán Auguszt Bárió és az Acoustic Jam.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.04.08. Csütörtök   07:00

I. CORSO-SZÉCHENYI GASZTRONÓMIAI VERSENY

Széchenyi István halálának 150. évfordulója alkalmából a Magyar Gasztronómiai Szövetség védnöksége alatt megrendezésre kerülő verseny.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2010.03.31. Szerda   17:00

CORSO PÓDIUM 2. MŰSOR

A 2. Adásban a vendég Torma Emese, a Társulat című tehetségkutató műsorban feltűnt énekesnő, valamint Berlik Zoltán, a Roxínház tagja. Fellép a Corso Tánc Sport Egyesület is.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

2010.03.26. Péntek   11:00

III. CORSO KAPOSVÁR TROPHY

Az immár harmadszor megrendezésre kerülő autós túrán  március 26-27-én Kaposvár és a város környékének kulturális, történelmi, gazdasági és gasztronómiai értékeit fedezik fel a résztvevők.

A RENDEZVÉNY KÉPEI

2010.03.17. Szerda   17:00

CORSO PÓDIUM 1. MŰSOR

Kaposvár három kiemelt sportklubjának sportolói - a Diamant Kaposvár röplabdásai, a Kaposvári Kosárlabda Klub kosarasai és a Rákóczi FC focistái - mellett a kaposvári diákönkormányzat diákpolgármester jelöltjei, a Veterán Autó- és Motorbarátok Egyesülete és a Meistro Lovas Klub képviselői, a Somogy megyei nyugdíjasok Korona énekkarának tagjai valamint a CORSO Lányai versengtek egymással az 1. adásban A közönséget a Roxínház és a Corso Tánc Sport Egyesület szórakoztatta.

A MŰSOR KÉPEI ÉS VIDEÓJA

 
© Corso Podium 2010 | Impresszum | Design by Webgyártó | spampoison | pagerank | Magyar Honlap Linkek
http://kapos.hu
http://www.hangaszprodukcio.hu/
http://tormasifilms.hu/
http://trogermokus.hu
http://www.xlfittlesz.hu/
http://www.corsopodium.hu/tsprodukcio